Προπόνηση κατά την διάρκεια του χειμώνα-MTB stregth training system

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Προπόνηση κατά την διάρκεια του χειμώνα-MTB stregth training system

Konstantinos
This post was updated on .
ΜΤΒ Strength Training System - Πρόγραμμα: Time Crunched Trail Rider Program μόλις $10 περισσότερα - Πρόγραμμα: Ultimate MTB Workout Program περισσότερα - Πρόγραμμα: No Gym, No Problem Workout Program μόλις $17 περισσότερα - Πρόγραμμα:MTB Inner Circle περισσότερα - Πρόγραμμα: MTB DB Combos Affiliate περισσότερα Το συγκεκριμένα πρόγραμματα είναι φτιαγμένα για αυτούς που θέλουν να προπονούνται και μέσα στον χειμώνα, όπου οι ώρες ποδηλασίας λιγοστεύουν-χωρίς να βγαίνουν από το σπίτι τους μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά για την επόμενη σαιζόν! Αν και το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο για χρήστες ΜΤΒ, θα το συνιστούσα και σε ποδηλάτες κούρσας. O παραγωγός, James Wilson, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και βρήκα αρκετά videos στο youtube.com. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στα ακόλουθα: - Αυξημένη αντοχή ώστε να μπορείτε να ποδηλατείτε γρηγορότερα και περισσότερο - Αυξημένη δύναμη για ταχύτερο σπριντ, πιο γρήγορα λόφο ανεβαίνει, πιο εκρηκτική άλματα - Αυξημένη δύναμη για ένα ευκολότερο χρόνο και μεγαλύτερες ταχύτητες, καλύτερο έλεγχο στο ποδήλατο και λιγότερη κόπωση στην διαδρομή - Αυξημένος έλεγχος του σώματος και εγρήγορση που οδηγεί σε ταχύτερη εξέλιξη δεξιοτήτων - μάθετε πώς να "οδηγείται" το ποδήλατό σας - Αυξημένη προστασία από τραυματισμούς, αν χάσετε τον έλεγχο, έχοντας ένα ισχυρό, και ευέλικτο σώμα - Μειωμένη μυϊκή κόπωση και πόνος στην περιοχή της μέσης, του αυχένα και των ώμων τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από μια βόλτα. Νομίζω ότι αξίζει να δώσει κάποιος μερικά δολλάρια για να κατεβάσει μερικές από τις ασκήσεις που θα βοηθήσουν πολύ!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Προπόνηση κατά την διάρκεια του χειμώνα-MTB stregth training system

Konstantinos
Βέβαια για να γίνει αυτή η προπόνηση μέσα στο χειμώνα χρειάζεται ένα κίνητρο,
''αλλά που να το βρώ αυτό το κίνητρο'' και ''γιατί να το κάνω εγώ αυτό'' είναι σίγουρα κάποια τα ερωτήματα που θα έθετε κάποιος! Το κίνητρο δημιουργείται όταν έχουμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους στην ζωή μας και αυτοί είναι λίγο μεγαλύτεροι από αυτό που μπορούμε να φτάσουμε για να κινούμαστε συνέχεια προς αυτούς.
Η δημιουργία στόχων είναι μία μεγάλη συζήτηση αλλά θα το αφήσω στους ειδικούς να μιλήσουνε και θα πρότεινα 2 βιβλία:
- Stillpower by Garret Crammer
- The art of non-conformity by Chris Guillebeau

Παραθέτω το τι είναι ο Garret Crammer, τα λόγια είναι περιττά:

''Garret Kramer often lectures and conducts seminars about his revolutionary approach to coaching and performance. From single teams or organizations, to businesses, to coaches’ conventions and athletic departments, .....''